Geoblog.pl    rylo    Podróże    Etiopia    Arba
lut

Arba

Polska
Polska, Sopot

Po 4 dniach pobytu w ArbaMinch udalo sie polaczyc z internetem (broadband 50 kbps to pewne wyzwanie). Jest ok - zwiedzilismy Park Narodowy Nechisar. Wrazenie robi zwlazcza w zakresie krajobrazow, ale zwierzakow tez jest troche. Teraz jedziemy na tydzien do Doliny Omo, do "dzikich plemion". Tam zakopiemy Andrzeja.
Co do eksperymentu prof. Borczenki to pprzeprowadzony pomyslnie. Polozylem sie pod stolem w miejscowej restaraucji "Mocna Niala" i nastepnego dnia rano obudzilem sie w oddalonym o 10 metrow od jej wejscia rowie. Znaczy sie kreci sie.

Borczenko - 2007-02-19 14:50
Droga Pietko
Nie pisałem już dawno, bo się 14 lutego położyłem na podłodze w Warszawie, a jak się dziś obudziłem to bylem pod Skierniewicami i jakoś trza było wracać.
Chcialem bardzo Cie pochwalić, jesteś prawdziwym wszechpodrórnikiem. Czlowiekowi troche kichy skreca. Zawsze chcialem pojechać do Afryki to podobno bardzo ładny kraj. Znaczy zabytkowy taki. No i inny kolor skóry mają ludi. Czy to nie przeszkadza w relacjach. No ostatnio na telewizorze puszczali taki film o polowaniu na Bizony i mi sie przypomniało, ze Pietka jest w Afryce, a pozniej byli goscie w studiu i mowili, ze to juz do konca nie sa bizony bo takie z odzysku jak zubry. Nie wiele rozumialem. To u mnie tyle nowosci.
pozdrawiam

Borczenko - 2007-02-21 00:58
Znaczy sie, ze nie rozumiem to nie nowość. wyslalem Ci maila na o2, sprawdz jak bedziesz mogl, bo sprawa jest.

rylo
rylo - 2007-02-24 19:25
O2 nie uzywam - wrzuc na gazeta.pl

rylo
Pietka Miedwiediew
zwiedził 0.5% świata (1 państwo)
Zasoby: 18 wpisów18 14 komentarzy14 0 zdjęć0 0 plików multimedialnych0

Moje podróże